Διαφήμιση - Advertisement
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας έδωσε το απόλυτο spoiler για την επόμενη σεζόν - Gkourou.com «Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας έδωσε το απόλυτο spoiler για την επόμενη σεζόν

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας έδωσε το απόλυτο spoiler για την επόμενη σεζόν


Διαφήμιση - Advertisement



Στο περιοδικό «Grande» παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι θα συμβεί στο Διαφάνι 5 χρόνια μετά.

«Οι σεναριογράφοι στην επόμενη σεζόν θα φέρουν την πλοκή της σειράς πέντε χρόνια αργότερα. Ο Δούκας θα συνεχίσει να θεωρεί ότι έχει σε όλα τον έλεγχο, ανοίγοντας νέα μέτωπα εναντίον του. Στα μεγάλα ζόρια θα βγάζει τον χειρότερο εαυτό του φτάνοντας στα άκρα. Τον Δούκα τον έχω «χτίσει» έτσι που να φαίνεται πιο ανθρώπινος, είναι κι αυτός θύμα της ανατροφής του και των βιωμάτων του, ένας άνθρωπος που μεγάλωσε χωρίς αγάπη με προσπάθειες να επιβεβαιωθεί στα μάτια του πατέρα του. Κατατρέχεται από τους δαίμονες του, που για να τους αντιμετωπίσει δημιουργεί έναν δικό του κόσμο ηθικής και δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, γιατί τότε θα συνειδητοποιήσει, πως όλο αυτό που έχει «χτίσει» δεν είναι παρά ένα λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαφήμιση - Advertisement