Διαφήμιση - Advertisement
Έκκληση Kεχαγιόγλου στην 35χρονη να δεχτεί τη δικογραφία: «Οι δικηγόροι-υπερασπιστές δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι» - Gkourou.com Έκκληση Kεχαγιόγλου στην 35χρονη να δεχτεί τη δικογραφία: «Οι δικηγόροι-υπερασπιστές δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι»

Έκκληση Kεχαγιόγλου στην 35χρονη να δεχτεί τη δικογραφία: «Οι δικηγόροι-υπερασπιστές δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι»


Διαφήμιση - Advertisement


Mιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, τόνισε ότι η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται ανάλογα με το υλικό της δικογραφίας.

Είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Δεν είμαστε οι δικηγόροι υπερασπιστές ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου που μου ανέθεσε και η ίδια και η οικογένειά της την υπεράσπισή της, θα πρέπει να της δώσω εκείνες τις συμβουλές που θα βασίζονται μόνο στο υλικό της δικογραφίας. Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, την οποία εγώ την γνωρίζω. Και της έχω εξηγήσει και της ίδιας ποια είναι η πραγματικότητα της δικογραφίας. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω άρνηση από την ίδια αυτής της πραγματικότητας τότε ο υπερασπιστικός μου λόγος είναι ιδιαίτερα δύσκολος».
Αναφερόμενος στην κατάσταση της 35χρονης και την στάση άρνησης που κρατά είπε ότι μετά το σοκ των δύο πρώτων 24ωρων από τη σύλληψή της, εδώ και 4 ημέρες δεν έχει κοιμηθεί, αρνείται και να φάει, αλλά κατέληξε ότι όλα αυτά τα λέει απλώς για να περιγράψει την κατάστασή της και όχι για να στήσει σενάρια όπως του καταλογίζουν περί «ακαταλόγιστης, ψυχασθενούς και σχιζοφρενούς» κατηγορούμενης.

Διαφήμιση - Advertisement