Διαφήμιση - Advertisement
Μαρκέλλα: Κοντά στη λύση του μυστηρίου για την εξαφάνισή της - Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά - Gkourou.com Μαρκέλλα: Κοντά στη λύση του μυστηρίου για την εξαφάνισή της - Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Μαρκέλλα: Κοντά στη λύση του μυστηρίου για την εξαφάνισή της - Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά


Διαφήμιση - Advertisement


Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η ανήλικη την περασμένη Πέμπτη, μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο της. Άγνωστό παραμένει ποιος ή ποιοι ήταν εκείνοι που την κρατούσαν και για ποιο λόγο.
Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας από το σημείο, στο οποίο η γυναίκα άφησε την μικρή Μαρκέλλα δίπλα από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Εμπειροι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί και πως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δραστών... Το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο, υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να το κάνουν να νιώσει ασφαλές, ώστε να τους δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που το κρατούσαν όμηρο. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της, ενώ δεν επετράπη στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε.
ethnos.gr

Διαφήμιση - Advertisement