Διαφήμιση - Advertisement
Δύο Ξένοι: Αυτή θα ήταν η συνέχεια - Πώς θα εξελισσόταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας - Gkourou.com Δύο Ξένοι: Αυτή θα ήταν η συνέχεια - Πώς θα εξελισσόταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας

Δύο Ξένοι: Αυτή θα ήταν η συνέχεια - Πώς θα εξελισσόταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας


Διαφήμιση - Advertisement


Ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, για τους "Δύο Ξένους" και αποκάλυψε ποια θα ήταν η συνέχεια της σειράς αν δεν είχε διακοπεί με τον τρόπο που σταμάτησε.

"Συζητούσαμε πρόσφατα για τους "Δύο Ξένους", γιατί μας είχε πιάσει ένα παράπονο για το πώς κατέληξε. Ε, λοιπόν το τι θάψιμο είχαμε φάει τότε δεν λέγεται. Από τις 10 κριτικές, οι 8 ήταν ότι ήμασταν στα όρια του σκουπιδιού. Και τώρα ξαφνικά είναι all time classic. Η σειρά δεν συνεχίστηκε γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλα πράγματα και να εξαργυρώσουν την επιτυχία που γνώρισαν, και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Απλώς ήταν πολύ άδικο, γιατί ήταν μια δουλειά που τους χαρίστηκε και μας χαρίστηκε. Ήταν ένα ευλογημένο πράγμα. Κάποιοι φέρθηκαν αχάριστα σε αυτή τη δουλειά και δεν ήμασταν εμείς" τόνισε. Ερωτηθείς αν συνεχιζόταν η σειρά, πώς θα ήταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας είπε ότι "τους είχαμε πάει μπροστά πέντε χρόνια από ότι θυμάμαι. Η Μαρίνα είχε γίνει ηθοποιός του θεάτρου πολύ σοβαρή και ο Κωνσταντίνος, που είχε γυρίσει από την Αγγλία με το παιδί, είχε γίνει πλέον ένας εμπορικός σκηνοθέτης".

Διαφήμιση - Advertisement