ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γιαννόπουλος για Μαρκέλλα: Κάναμε αναφορά στον Εισαγγελέα Ανηλίκων - Σφίγγει ο κλοιός

Γιαννόπουλος για Μαρκέλλα: Κάναμε αναφορά στον Εισαγγελέα Ανηλίκων - Σφίγγει ο κλοιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο έλεγχος θα «τρέξει» παράλληλα με αυτόν την αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας. 
Σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής του παιδιού μέχρι και την απαγωγή του προχώρησε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε, ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος. Ο έλεγχος θα «τρέξει» παράλληλα με αυτόν την Αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας.


Την ίδια ώρα, στο κοντινό περιβάλλον της οικογένειας στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης. «Μεταφέραμε τις πληροφορίες στην Αστυνoμία και ελπίζουμε να τελειώνει το μαρτύριο του παιδιού» είπε στο OPEN TV  την Δευτέρα 15 Ιουνίου ο κύριος Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και των γειτόνων, οι οποίες ελπίζουμε να τεκμηριωθούν και να τελειώνει η ιστορία.
Εκεί στρέφονται οι έρευνες. Υπήρξαν τηλεφωνήματα που στην ευρωπαϊκή γραμμή 116111 που δόθηκαν πληροφορίες και οι οποίες μεταβιβάστηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση. Ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου».  Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμού παιδιού ειδικά στη Θεσσαλονίκη και αυτό βοήθησε πάρα πολύ για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.