Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα του με τη Δρόσω - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα του με τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα του με τη Δρόσω


Διαφήμιση - Advertisement


Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Ο Μιλτιάδης δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει, αλλά στο μυαλό του πια έχει σφηνώσει η σκέψη πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου.

Η Ανέτ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Μελέτη, φέρνοντας τον σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρίσκει μία λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της. Ο Κυπραίος με τη βοήθεια ενός άνδρα από το ένοχο παρελθόν του, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Το ίδιο βράδυ όλο το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μία παράσταση Καραγκιόζη, ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους.
Ο Μελέτης παίρνει μία απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων, ενώ η Ασημίνα νιώθοντας ακόμα μία φορά προδομένη από τις αδελφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα και αποκαλύπτει στον Ιορδάνη την αλήθεια για το παιδί της αδελφής της. Εκείνος, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν.
Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του και αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο και εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θα ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα.
Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Και ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μία χαρά, δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα ανατρέψει τα πάντα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαφήμιση - Advertisement