Διαφήμιση - Advertisement
Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση - Διώξεις για ανθρωποκτονία στα δύο αδέρφια της εύπορης Χανιώτισσας που εξαφανίστηκε - Gkourou.com Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση - Διώξεις για ανθρωποκτονία στα δύο αδέρφια της εύπορης Χανιώτισσας που εξαφανίστηκε

Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση - Διώξεις για ανθρωποκτονία στα δύο αδέρφια της εύπορης Χανιώτισσας που εξαφανίστηκε


Διαφήμιση - Advertisement




Ο Εισαγγελέας Χανίων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία στα δύο από τα τρία αδέρφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη – Η 76χρονη εξαφανίστηκε από τον Δεκέμβριο του 2018 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 76χρονης εύπορης Χανιώτισσας Ευαγγελίας Λυτινάκη, που εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας Χανίων άσκησε ποινικές διώξεις σε δύο από τα τρία αδέρφια της.



Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αρχές κάλεσαν σε απολογία τον αδερφό της εύπορης Χανιώτισσας. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε την αδελφή του για τη δολοφονία της. Λόγω του βεβαρημένου της υγείας του και της προχωρημένης ηλικίας του, δεν προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση μέχρι τη δικάσιμο που θα οριστεί.

Στον Ανακριτή αναμένεται για να απολογηθεί μετά από κλήση του και η αδελφή του θύματος.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2018 ενώ πήγαινε με ψώνια στο σπίτι του αδελφού της στην Αγία Μαρίνα Χανίων. Τις τελευταίες της κινήσεις κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το γειτονικό σπίτι της άλλης αδελφής της.
 Με την αναζητησή της είχε ασχοληθει και η Αγγελική Νικολούλη



Διαφήμιση - Advertisement