Διαφήμιση - Advertisement
«Λουκέτο» στην πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη - Gkourou.com «Λουκέτο» στην πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη

«Λουκέτο» στην πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη


Διαφήμιση - Advertisement


Οι αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές προχώρησαν στο σφράγισμα της δημοτικής πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, οι αρμόδιες αρχές (Μικτό κλιμάκιο Λιμενικού και Περιφέρειας) προέβησαν στο άμεσο κλείσιμο της δημοτικής παραλίας, καθώς και στην επιβολή προστίμου 7.000 ευρώ στον τοπικό δήμο. Κατ' άλλες πηγές το «λουκέτο» μπήκε από ΕΛΑΣ και Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Σε κάθε περίπτωση το λουκέτο ισχύει παρά τις ενστάσεις του δήμου - εκτός εάν κάνει αναστολή στο δικαστήριο. Ετσι, η παραλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά ήταν μόνο 16.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, το λουκέτο στην παραλία στο Αυλάκι, είχε διττό μήνυμα:

    Αφενός να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μηνών όλων των πολιτών από τα φαινόμενα συνωστισμού.
    Αφετέρου, να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς κάποια μαγαζιά μετρούν... και τα κουβέρ και κάποια άλλα αδιαφορούν.

Σημειώνεται ότι ακόμα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars.
Πηγή: iefimerida.gr 

Διαφήμιση - Advertisement