Διαφήμιση - Advertisement
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αττική - Χαλάζι στα βόρεια προάστια - Gkourou.com Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αττική - Χαλάζι στα βόρεια προάστια

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αττική - Χαλάζι στα βόρεια προάστια


Διαφήμιση - Advertisement


Ισχυρή καταιγίδα χτυπά αυτή την ώρα περιοχές της Αττικής. Για τις επόμενες ώρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ χαλάζι σύμφωνα με τ πληροφορίες πέφτε σε περιοχές των βορείων Προαστίων.
Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που προειδοποιεί για καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Σήμερα Δευτέρα (1/06), στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).
Αύριο Τρίτη (2/6), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χωράς.
Οι συνθήκες αυτές ευνοούν πλημμυρικά φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο και χρειάζεται προσοχή. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται και η Αττική όπου στο διάστημα 4 με 8 το απόγευμα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες πιθανόν και χαλάζι. Καταιγίδες αναμένονται και στην Θεσσαλονίκη προς το απόγευμα νωρίς βράδυ.

Διαφήμιση - Advertisement