Διαφήμιση - Advertisement
Πώς να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει - Gkourou.com Πώς να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει

Πώς να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει


Διαφήμιση - Advertisement


Η καθαριότητα του μπάνιου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την υγιεινή όλων, ωστόσο, τις περισσότερες φορές μοιάζει με αγγαρεία, καθώς αποτελεί έναν από τους χώρους του σπιτιού που χρειάζεται το πιο συχνό καθάρισμα.
Για ένα καθαρό και πάντα αστραφτερό μπάνιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας, για να αποφύγετε την χρήση των κοινών απορρυπαντικών που είναι γεμάτα με χημικά.

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε την μπανιέρα σας να αστράφτει ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα σε μισό γκρέιπφρουτ και αρχίστε να τρίβετε σαν να της κάνετε απολέπιση αφού πρώτα την έχετε βρέξει. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό και απολαύστε τα λαμπερά αποτελέσματα.
Ένα δεύτερο τρικ που σίγουρα θα βοηθήσει στο να έχετε πεντακάθαρη λεκάνη τουαλέτας είναι η χρήση, επίσης, μαγειρικής σόδας, ξιδιού και κάποιου αιθέριου έλαιου της αρεσκείας σας. Πασπαλίστε τη λεκάνη με την σόδα και στη συνέχεια ρίξτε το έλαιο και το ξίδι. Αφήστε για λίγη ώρα να δράσουν και ξεκινήστε το τρίψιμο. Η λεκάνη σας όχι μόνο θα είναι πιο καθαρή από ποτέ, αλλά θα μυρίζει και υπέροχα.
 newsbeast

Διαφήμιση - Advertisement