Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρό βρέφος στις Σέρρες: Συνελήφθησαν δυο συγγενείς και μια ανήλικη - Gkourou.com Νεκρό βρέφος στις Σέρρες: Συνελήφθησαν δυο συγγενείς και μια ανήλικη

Νεκρό βρέφος στις Σέρρες: Συνελήφθησαν δυο συγγενείς και μια ανήλικη


Διαφήμιση - Advertisement


Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει από το πρωί το πανελλήνιο καθώς ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην Ηράκλεια Σερρών. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο συγγενικά πρόσωπα του μόλις ενός έτους βρέφους και μια ανήλικη. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr πρόκειται για τον θείο και τον παππού του άτυχου βρέφους ενώ η ανήλικη δε φαίνεται να έχει συγγενική σχέση. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου.
Η εξαφάνιση του βρέφους δηλώθηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας από συγγενικό του πρόσωπο και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε νεκρό, νωρίς το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε. Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαφήμιση - Advertisement