Διαφήμιση - Advertisement
Μαρκέλλα: Έκκληση για συμμετοχή του αδελφού της στις έρευνες - Τι είπε η δικηγόρος του - Gkourou.com Μαρκέλλα: Έκκληση για συμμετοχή του αδελφού της στις έρευνες - Τι είπε η δικηγόρος του

Μαρκέλλα: Έκκληση για συμμετοχή του αδελφού της στις έρευνες - Τι είπε η δικηγόρος του


Διαφήμιση - Advertisement


«Δεν μπορούσα να τον κρατήσω χθες. Πήγε ο ίδιος στην Ασφάλεια», περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την αντίδραση του αδελφού της Μαρκέλλας στην προσαγωγή της υπόπτου, η δικηγόρος του. Όπως περιέγραψε η κ. Ανάσογλου, ο Χρήστος κάνει τη δική του έρευνα για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί στο παιδί και γιατί.

«Μου είπε: ‘θέλω να μάθω το γιατί’ και φυσικά είχε μια απλή ενημέρωση», σημείωσε η δικηγόρος, που συμπλήρωσε ωστόσο πως, «για να λάμψει η αλήθεια, πρέπει να αποδοθούν οι κατηγορίες».
Όσον αφορά, δε στην ταυτότητα της γυναίκας, την οποία οι γονείς την αναγνώρισαν ως παλιά γειτόνισσα με την οποία είχαν στενές σχέσεις στο παρελθόν, είπε ότι και ο Χρήστος την ξέρει. Μάλιστα, ανέφερε πως χθες ο νεαρός «όργωσε» τη γειτονιά να ρωτά γι’αυτήν. «Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι ο Χρήστος είναι στη διάθεση των Αρχών», κατέληξε απευθύνοντας έκκληση να συμπεριληφθεί ο αδελφός της Μαρκέλλας στις έρευνες για την υπόθεση της αρπαγής της.

Διαφήμιση - Advertisement