Μαρκέλλα: Καλά στην υγεία της, δεν επιβεβαιώνεται η κακοποίηση


 
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 10χρονη Μαρκέλλα, αν και ταλαιπωρημένη βρίσκεται καλά στην υγεία της ενώ δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει κακοποιηθεί
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία είχε αίσιο τέλος το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου. Εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται στο πλευρό της η μητέρας της, ενώ συγγενείς και φίλοι της έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα και περιμένουν την επιστροφή της από τον Αστυνομικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 10χρονη Μαρκέλλα, αν και ταλαιπωρημένη βρίσκεται καλά στην υγεία της ενώ δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει κακοποιηθεί, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν επιβεβαιώνεται ούτε ότι της έδωσαν 30 ευρώ για να επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου σπίτι της.
Παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μικρής Μαρκέλλας, εμψυχώνοντας την, αλλά και προσπαθώντας να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν προκειμένου να φτάσουν στην εξιχνίαση της σκοτεινής υπόθεσης. Κατά τις έρευνες που πραγματοποιούνται, εξετάζονται και τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.