Διαφήμιση - Advertisement
80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη με την οποία έπαιζαν μαζί μπίνγκο - Gkourou.com 80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη με την οποία έπαιζαν μαζί μπίνγκο

80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη με την οποία έπαιζαν μαζί μπίνγκο


Διαφήμιση - Advertisement


Ένας 80χρονος συνελήφθη για την ληστεία και τη δολοφονία μιας 83χρονης γυναίκας πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν οι Αρχές, ο 80χρονος γνώριζε την άτυχη γυναίκα και έπαιζαν μπίνγκο συχνά μαζί. Οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες τον περασμένο Μάιο, όταν ο νοσηλευτής που φρόντιζε την ηλικιωμένη ανησύχησε επειδή δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο. Οι γείτονες της μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης στην πόλη Fuenlabrada, που βρίσκεται κοντά στη Μαδρίτη, και κάλεσαν την αστυνομία όταν την βρήκαν νεκρή με μαχαιριές στο σώμα της.
Η 83χρονη είχε πεθάνει από την προηγούμενη ημέρα, ενώ ο δράστης είχε πάρει 7.000-8.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και τα κοσμήματά της.

Το γεγονός ότι η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί, έδωσε στους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι η 83χρονη γνώριζε τον δράστη.
"Η έρευνα οδήγησε σε έναν 80χρονο φίλο του θύματος, ο οποίος έπαιζε συχνά μπίνγκο μαζί της. Οι περαιτέρω έρευνες κατέδειξαν ότι τις επόμενες ημέρες από το έγκλημα, ο κύριος ύποπτος πήγαινε στον ίδιο χώρο που έπαιζαν μπίνγκο μαζί και έπαιζε με τεράστια χρηματικά ποσά, που δεν συνήθιζε μέχρι τότε" αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.
Τα στοιχεία από την σκηνή του εγκλήματος τους οδήγησαν στον ηλικιωμένο και το σπίτι του.
Στην έρευνα στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα της 83χρονης, όπως δύο κοσμηματοθήκες.
Πηγή: Guardian

Διαφήμιση - Advertisement