Διαφήμιση - Advertisement
Αγριες Μέλισσες 4 μήνες μετά: Ενας άνδρας κάνει άνω-κάτω τη ζωή στο Διαφάνι -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης - Gkourou.com Αγριες Μέλισσες 4 μήνες μετά: Ενας άνδρας κάνει άνω-κάτω τη ζωή στο Διαφάνι -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Αγριες Μέλισσες 4 μήνες μετά: Ενας άνδρας κάνει άνω-κάτω τη ζωή στο Διαφάνι -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης


Διαφήμιση - Advertisement


Η πλοκή της σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μεταφέρεται 4 μήνες στο μέλλον και παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές και τη ζωή τους στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Τέσσερις μήνες μετά λοιπόν, και η ζωή στο Διαφάνι κυλάει γι’ άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά. H Δρόσω, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, συνεχίζει να ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο, πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για φέτος

Ο Συνεταιρισμός δυναμώνει στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κυπραίο ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου, για να λήξει κι επίσημα ο γάμος τους.

Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός των αγροτών στο Διαφάνι δυναμώνει ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή του, στο επεισόδιο της Τετάρτης 1 Ιουλίου, στις «Άγριες Μέλισσες».
Η Ανέτ αναζητά τον Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ανέτ με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη. Ο τελευταίος δεν έδωσε σημάδια ζωής από την ημέρα που εμφανίστηκε στο σπίτι των Σεβαστών και επέστρεψε την Πηνελόπη στους γονείς της.

Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο, πλάι στον αδιάφορο Κλεομένη, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες».
Ο μυστηριώδης άνδρας που μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Τέλος, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, η οποία δείχνει να βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί.

Την ίδια ώρα, το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα -τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο Νίκος Ψαρράς -που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες».


Διαφήμιση - Advertisement