Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη-βόμβα - "Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου" - Gkourou.com Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη-βόμβα - "Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου"

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη-βόμβα - "Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου"


Διαφήμιση - Advertisement


Μία πληροφορία, που εφόσον ισχύει, ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας, στην Καλλιθέα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας. Σε αυτή τη συνομιλία, φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό” φέρεται να είπε η 35χρονη.
Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη, που είναι προφυλακισμένη, έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.
Την ίδια ώρα η Ιωάννα και η οικογένειά της ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η μητέρα της 34χρονης δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, προσπαθώντας να την παρηγορήσει, να της σταθεί, να της δώσει κουράγιο και να ανοίξει την αγκαλιά της για να νιώσει ασφάλεια.
«Έχουμε μεγάλο πόνο και στεναχώρια, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιδί μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», είπε η μητέρα της Ιωάννας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Πηγή : enikos.gr

Διαφήμιση - Advertisement