Διαφήμιση - Advertisement
Μαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα - 40χρονη από το οικογενειακό της περιβάλλον - Gkourou.com Μαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα - 40χρονη από το οικογενειακό της περιβάλλον

Μαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα - 40χρονη από το οικογενειακό της περιβάλλον


Διαφήμιση - Advertisement
Μία γυναίκα 40 ετών από το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές ως βασική ύποπτη για τη διήμερη εξαφάνιση της δεκάχρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια του βίντεο που δείχνει τη γυναίκα που πήρε τη Μαρκέλλα το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο στο βίντεο δε φαίνεται να έχει μαζί της το 10χρονο κορίτσι, αλλά να περιφέρεται κοντά στο σχολείο που φοιτά η μικρή.
Η εξιχνίαση της εξαφάνισης της Μαρκέλλας έχει μετατραπεί σε οικογενειακή υπόθεση. Ενδεικτικό είναι ότι η μητέρα της έχει δει μόλις δύο φορές την 10χρονη στο νοσοκομείο και για περίπου δέκα λεπτά. Η Αστυνομία κρατά σε απόσταση τα μέλη της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, φτάνοντας στην λύση του μυστηρίου. Σύμφωνα με τις αρχές οι έρευνες κατευθύνονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ ορισμένοι μάρτυρες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί να καταθέσουν και δεύτερη φορά. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής κατέθετε  η μητέρα της και ο βιολογικός της πατέρας.
Δεκάδες ήταν οι μαρτυρίες στην ευρωπαϊκή γραμμή 116111 που δόθηκαν πληροφορίες και οι οποίες μεταβιβάστηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση. Η Μαρκέλλα παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παιδοψυχολόγους, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσει και η ίδια τα όσα συνέβησαν τις σχεδόν 48 ώρες που ήταν αγνοούμενη.
Οι ιατρικές εξετάσεις της μικρής έχουν ολοκληρωθεί και όπως έδειξαν δεν φέρει σημάδια ή χτυπήματα ούτε έχει υποστεί καμία άλλη κακοποίηση.
Στο μεταξύ, σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής του παιδιού μέχρι και την απαγωγή του προχώρησε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε, ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος. Ο έλεγχος θα «τρέξει» παράλληλα με αυτόν την Αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας.
ethnos.gr

Διαφήμιση - Advertisement