Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο από την αποχώρηση της 35χρονης από την Ευελπίδων - Έκλεισες δυο σπίτια… - Gkourou.com Βίντεο από την αποχώρηση της 35χρονης από την Ευελπίδων - Έκλεισες δυο σπίτια…

Βίντεο από την αποχώρηση της 35χρονης από την Ευελπίδων - Έκλεισες δυο σπίτια…


Διαφήμιση - Advertisement


Αποχώρησε πριν λίγο από την Ευελπίδων η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Την ώρα που η κατηγορούμενη, συνοδεία αστυνομίας, οδηγούνταν στη φυλακή αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια. «Παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι… Έκλεισες δυο σπίτια… Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;» της φώναξε μια γυναίκα με την ίδια να μην αντιδρά.
Ντυμένη στα μαύρα, με καλυμμένο το κεφάλι της και ματωμένα τα χέρια της από τις χειροπέδες η γυναίκα θα οδηγηθεί στη φυλακή.
«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» δήλωσε ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαφήμιση - Advertisement