Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα «έπιασε» την 35χρονη χωρίς μεταμφίεση - ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα «έπιασε» την 35χρονη χωρίς μεταμφίεση - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα «έπιασε» την 35χρονη χωρίς μεταμφίεση - ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement



Η κάμερα "έπιασε" την 35χρονη χωρίς την μεταμφίεση που χρησιμοποίησε την ημέρα της επίθεσης εις βάρος της Ιωάννας με το βιτριόλι. Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star, η γυναίκα εμφανίζεται στη Λεωφόρου Συγγρού στις 9:08 και φεύγει από το σημείο στις 9:18. Η γυναίκα εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και χωρίς την περούκα.
Στις 19 Μαϊου και ώρα 9 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα συλλαμβάνεται από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου. Στην αρχή κινείται στον δρόμο, όμως στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη. Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ 


Διαφήμιση - Advertisement