Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση με βιτριόλι: "Σου είμαι υπόχρεη" έλεγε η 35χρονη στην Ιωάννα - Μίλησαν 11 φόρες στο messenger - Gkourou.com Επίθεση με βιτριόλι: "Σου είμαι υπόχρεη" έλεγε η 35χρονη στην Ιωάννα - Μίλησαν 11 φόρες στο messenger

Επίθεση με βιτριόλι: "Σου είμαι υπόχρεη" έλεγε η 35χρονη στην Ιωάννα - Μίλησαν 11 φόρες στο messenger


Διαφήμιση - Advertisement


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, νέα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη κατηγορουμένη είχε επικοινωνήσει με την Ιωάννα μέσω messenger 11 φορές. Στο κεντρικό δελτίο του Star παρουσιάστηκαν οι διάλογοι που είχαν οι δύο γυναίκες, αλλά και οι συνομιλίες του θύματος με τον 40χρονο επιχειρηματία.

Ο διάλογος της Ιωάννας με την 35χρονη στις 25 Νοεμβρίου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώτη επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018, μέσω messenger και με πρωτοβουλία της κατηγορούμενης. Αντικείμενο της συζήτησής τους αν τρέχει κάτι με τον 40χρονο, που όπως φαίνεται αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος».
Παρόλο που η απάντηση της Ιωάννας ήταν αρνητική, πέντε ημέρες μετά έστειλε ξανά στην Ιωάννα για να την ρωτήσει πάλι το ίδιο πράγμα.
- 35χρονη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;
- Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς… «Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο» και κάτι τέτοια… Δε ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά... Ξεκόλλα από αυτόν κ……ζει φουλ στο facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα δεν ξαναέστειλα.
- 35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου που έκλεισε η συνομιλία σας
- Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό
Νέα συνομιλία στις 18 Δεκεμβρίου
Η 35χρονη αντί να καθησυχάσει ανησυχεί ακόμα περισσότερο και εμφανίζεται και πάλι στις 8 Δεκεμβρίου.
- 35χρονη: Έλα κορίτσι καλησπέρα. Είσαι καλά;
- Ιωάννα: Ναι κορίτσι μου, μία χαρά εσύ; Ελπίζω να πήγαν καλά τα πράγματα με τον άλλον.
- 35χρονη: Καλά και εγώ ρε Ιωάννα μου. Έτσι λέω, για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;
- Ιωάννα: Όχι όχι θα στο έλεγα αν ήταν…
- 35χρονη: Εντάξει, ξέρεις πως σε ρωτάω και ευχαριστώ για πολλοστή φορά σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ.
- Ιωάννα: Μακάρι να πάνε όλα καλά φιλάκια.
- 35χρονη: Φιλάκια.
Η τελευταία επικοινωνία στις 7 Ιανουαρίου
Οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν συνολικά 11 φορές μέσω messenger, πάντα με πρωτοβουλία της 35χρονης και με ένα και μόνο σκοπό: Να ρωτήσει αν υπάρχει κάτι με τον 40χρονο. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 7 Ιανουαρίου, ημέρα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας.
Μάλιστα, της ευχήθηκε και χρόνια πολλά, όσο η Ιωάννα αγνοούσε ότι την παρακολουθούσε ήδη μέσω gps που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό της.
- 35χρονη: Κορίτσι χρόνια σου πολλά, ό,τι ποθείς.
- Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ και εσύ το ίδιο, καλή χρονιά.
- 35χρονη: Επίσης, φιλιά.
Η συνομιλία της Ιωάννας με τον 40χρονο
Ο 40χρονος παρακολουθεί σαστισμένος και δηλώνει ψυχολογικά διαλυμένος με τα όσα έχουν γίνει. Με την Ιωάννα είχε μόλις τρεις επικοινωνίες μέσω messenger: η 1η επικοινωνία είναι στις 26 Νοεμβρίου του 2018, η δεύτερη στις 18 Ιουλίου του 2019 και η τελευταία στις 19 Ιουλίου του 2019.
Μάλιστα, στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην Ιωάννα αναφέρει τα εξής: «Καλημέρα σας με χαμόγελο και υγεία. Καλή δουλειά», ενώ η 34χρονη δεν του απάντησε ποτέ. Εξάλλου η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει σε προηγουμένη συνομιλία τους στις 18 Ιουλίου.
- 40χρονος: Καλημέρα, που χάθηκες; Πως είσαι; Όλα καλά εύχομαι.
- Ιωάννα: Όπα! Όλα καλά, εσύ; Η Ε… τι κάνει;
- 40χρονος: Όπα όπα, καλά είναι. Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πως είναι. Δεν είχαμε ποτέ κάποια σχέση με την έννοια που μπορεί να έχεις καταλάβει, καθώς λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία 1-2 χρόνια δε μπορώ τις δεσμεύσεις, γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής, οπότε δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί, αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω αλλά οκ. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια…
Σήμερα οι δικηγόροι της Ιωάννας δήλωσαν παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό που είχε ενοχλήσει την Ιωάννα είναι η στάση της κατηγορούμενης, καθώς προτίμησε τη σιωπή«Θα ανέμενε κάποιος μια ειλικρινή μετάνοια, να πάει και να πει ναι το έκανα για τους συγκεκριμένους λόγους ή να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Δε νομίζω ότι τιμά την κατηγορουμένη η στάση της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας. Από την πλευρά του, ο άλλος δικηγόρος της 34χρονης, κ. Απόστολος Λύτρας πρόσθεσε ότι «Πολύ σύντομα μπορεί να ξαναχτύπαγε η συγκεκριμένη κοπέλα μια άλλη κοπέλα, πάλι για την οποία θα πίστευε ότι κινδυνεύει».

Διαφήμιση - Advertisement