Διαφήμιση - Advertisement
Ανατριχιαστική κατάθεση της 33χρονης - "Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρά" - Gkourou.com Ανατριχιαστική κατάθεση της 33χρονης - "Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρά"

Ανατριχιαστική κατάθεση της 33χρονης - "Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρά"


Διαφήμιση - Advertisement


Τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τη 10χρονη  έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 33χρονη που συνελήφθη και κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης πριν από δύο εβδομάδες. "Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε τη φώναξα και τη ρώτησα αν με θυμάται" είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο. H ίδια ομολόγησε στους αστυνομικούς πως της έδωσε τρία ηρεμιστικά χάπια, αφού πρώτα ασέλγησε σε βάρος της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, η 33χρονη αφού έκανε μπάνιο τη μικρή, στη συνέχεια της έδωσε ηρεμιστικά σε χυμό. "Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος, αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου. Την   γνωρίζω γιατί διαμέναμε στην ίδια οικοδομή. Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρά. Οι γυναίκες μου άρεσαν πάντα. Έβλεπα 17χρονα και 18χρονα στον δρόμο και ένιωθα κάπως. Δεν έβλεπα όμως κοριτσάκια στο ίντερνετ. Η 10χρονη μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί", είπε στους αστυνόμους.
"Της είπα ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ από το σχολείο. Νόμιζε ότι θα παίξει με την... και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμαριά. Δεν τρόμαξε... Μόλις φτάσαμε η 10χρονη διαπίστωσε ότι έλειπε η... και λέω μπλέξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει και όλα θα πάνε καλά".
Οι στιγμές που ακολούθησαν στο σπίτι της συλληφθείσας στην Καλαμαριά περιγράφονται με λεπτομέρειες στην κατάθεση της 33χρονης, όπως έχει γίνει γνωστό τις προηγούμενες ώρες. "Πήγαμε να πάρουμε να φάμε και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα στο κινητό το οποίο πέταξα αφού τις έσβησα. Μετά την έβαλα για μπάνιο".
Η κατηγορούμενη η οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα είπε μεταξύ άλλων πως η ίδια έκανε χρήση κοκαΐνης. Η γυναίκα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην παραλία της Κατερίνης περιέγραψε ακόμη πώς της έβαλε την επόμενη μέρα κοκαΐνη στο στόμα. Κάποια στιγμή, είπε στους αστυνομικούς, φοβήθηκε και κοιμήθηκε μακριά της για να μην της κάνει κακό. Μετά από μια μέρα της είπε ότι θα την επιστρέψει στη μαμά της. Αφού την άφησε στο σημείο κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου βρέθηκε η 10χρονη φρόντισε να ξεφορτωθεί το κινητό της και κάλεσε ένα ταξί για να μεταβεί στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Πηγή πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος

Διαφήμιση - Advertisement