Διαφήμιση - Advertisement
Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας - Gkourou.com Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας


Διαφήμιση - Advertisement



Ο επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε την Κρήτη με τον άδικο χαμό του 33χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη, θα γραφτεί σήμερα το απόγευμα στο Καστέλι Πεδιάδος.
Όπως αναφέρει το e-kriti.gr, η σημαία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία κυματίζει μεσίστια από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση για τον 33χρονο Σμηναγό που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.
Ο 33χρονος Σμηναγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:
"Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του".
Στις 16.00 στο Καστέλι, οικογένεια, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν αντίο στον Μανώλη που αν και κατέκτησε τους ουρανούς, χάθηκε στην άσφαλτο.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: zarpanews.gr

Διαφήμιση - Advertisement