Διαφήμιση - Advertisement
Δικηγόρος 33χρονης: "Παραδέχεται ότι τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς" - Gkourou.com Δικηγόρος 33χρονης: "Παραδέχεται ότι τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς"

Δικηγόρος 33χρονης: "Παραδέχεται ότι τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς"


Διαφήμιση - Advertisement


Tη Δευτέρα θα απολογηθεί η 33χρονη που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη  την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

"Δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας, όμως η πραγματική της πρόθεση ήταν να τη φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί, διότι, όπως μου είπε η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα στη συμβίωσή της, ιδιαίτερα με τον πατριό της" δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας. Ερωτηθείς εάν παραδέχθηκε ότι θώπευσε τη 10χρονη, είπε: "Παραδέχτηκε ότι τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς. Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική προτίμησή της σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανήλικα παιδιά. Άλλωστε, το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξεδίδετο και είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε ανάγκη να συνάψει ερωτική σχέση με μία ανήλικη". Όπως επίσης είπε, η κατηγορούμενη φαίνεται ότι διατηρούσε καλές σχέσεις με την οικογένεια του κοριτσιού. "Το κοριτσάκι δεν ζήτησε να φύγει, της έδωσε φαγητό, την έβαλε να κοιμηθεί και τότε έκανα το πρώτο σφάλμα για το οποίο φυσικά είναι μετανιωμένη, της έδωσε νομίμως χορηγηθέν ηρεμιστικό κυρίως για να απαλύνει την ανησυχία της και να κοιμηθεί. Μετά έκανε χρήση ελάχιστης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας¨".
Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορό της 33χρονης, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν "σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου".

Διαφήμιση - Advertisement