Διαφήμιση - Advertisement
ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με την 33χρονη - Η τσάντα με τα 50ευρα και οι αγορές πριν από τη σύλληψη - Gkourou.com ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με την 33χρονη - Η τσάντα με τα 50ευρα και οι αγορές πριν από τη σύλληψη

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με την 33χρονη - Η τσάντα με τα 50ευρα και οι αγορές πριν από τη σύλληψη


Διαφήμιση - Advertisement


Νέα βίντεο που δείχνουν την 33χρονη κατηγορούμενη  ς να βρίσκεται στην Κατερίνη, πριν από τη σύλληψή της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 33χρονη φέρεται να κυκλοφορούσε στην περιοχή με πολλά μετρητά χρήματα και να ξόδευε... πολύ άνετα για αγορές αλλά και τη διασκέδασή της. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη, όταν απελευθέρωσε τη 10 χρονη  και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη μετέβη στην Κατερίνη, όπου διέμενε σε εκμισθωμένο δωμάτιο.
Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων την έχουν καταγράψει να κινείται στην πόλη φορώντας μαντίλι, χειρουργική μάσκα και γυαλιά ηλίου. Η γυναίκα εμφανίζεται ανήσυχη, να εξερευνά τον χρόνο και να βγάζει πολλά χρήματα από την τσάντα της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η 33χρονη ξόδεψε περίπου 1.400 ευρώ για την αγορά δύο κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, ενώ εμφανίστηκε σε καφετέρια με πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Επίσης στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί.

Διαφήμιση - Advertisement