Διαφήμιση - Advertisement
Αρπαγή : Η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι η 10χρονη την αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά” - Gkourou.com Αρπαγή : Η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι η 10χρονη την αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”

Αρπαγή : Η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι η 10χρονη την αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”


Διαφήμιση - Advertisement


Οι ισχυρισμοί της «κοκκινομάλλας» στην ανακρίτρια για την αρπαγή της μικρής 10χρονης προβληματίζουν τις αρχές. Τα κενά στην απολογία της δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι κάποιους προσπαθεί να καλύψει. Η κατηγορούμενη πάντως έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε «θεία» και ότι την έβλεπε ως «δεύτερη μαμά», σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε τo Star.

Η 33χρονη ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη 10χρονη μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της. «Όσο ήταν η 10χρονη στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μαρία στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μαρίας ούτε το τηλέφωνό της», ανέφερε χαρακτηριστικά με την 10χρονη, από την πλευρά, να θυμάται το τηλεφώνημα στη Μαρία, αλλά πολύ καλά την παρουσία μέσ ω βιντεοκλήσης ενός έγχρωμου άντρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.
Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται ότι είχε καιρό να δει τη 10χρονη. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε. «Ο τρόπος που μιλούσε το κορίτσι ήταν σαν ένα μεγάλο παιδί. Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η 10χρονη, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό» ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.
Η 10χρονηδεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια.
«Με αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”» είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie. «Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν» είπε η 33χρονη.
Η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελαιώνα το πρωί της Παρασκευής. Θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες σε απομόνωση και δε θα προαυλίζεται με άλλες κρατούμενες.

Διαφήμιση - Advertisement