Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη: Οι ύποπτες συναναστροφές της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη ! “Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν” (Βίντεο) - Gkourou.com Θεσσαλονίκη: Οι ύποπτες συναναστροφές της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη ! “Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν” (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Οι ύποπτες συναναστροφές της 33χρονης που απήγαγε τη 10χρονη ! “Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν” (Βίντεο)


Διαφήμιση - Advertisement


 Η 33χρονη που προφυλακίστηκε για την απαγωγή της, δηλώνει πως κινδυνεύει η ζωή της. Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο μικρότερος αδερφός του 10χρονου κοριτσιού. Ποιοι έχουν δικαίωμα να τον δουν.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση που συντάραξε τη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό πρόσωπο τη 10χρονη   διαδέχονται η μία την άλλη. Η 33χρονη κοπκκινομάλλα παραμένει στις φυλακές της Θήβας και εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

Πληθαίνουν οι εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας, μετά από δέκα μέρες στο νοσοκομείο, ενώ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού. Παράλληλα, στην ίδια δομή δόθηκε εντολή από τις Αρχές να μεταφερθεί και ο μικρότερος αδερφός του 10χρονου κοριτσίου.
Προς ώρας, το μικρό αγόρι, βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου δυνατότητα επίσκεψης έχουν μόνο η μητέρα και η θεία του. Σε ότι αφορά στην δράστιδα, αιτήθηκε την μεταγωγή της σε άλλη φυλακή της χώρας (βρίσκεται στη Θήβα), καθώς επικαλείται ότι μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κινδυνεύει η ζωή της.
Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.
Εν τω μεταξύ, η υπόθεση παίρνει «φωτιά» από τις καταγγελίες του συνηγόρου της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος υποστήριξε ότι η αντίπαλη πλευρά, του πρότεινε μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα γνωστού επιχειρηματία στον αθλητισμό, εξωδικαστικό οικονομικό συμβιβασμό.
Δια στόματος του κ. Νουλέζα, η πλευρά της 33χρονης, αρνήθηκε τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας ότι τέτοια πρόταση δεν έγινε. Όπως, υποστηρίζουν, υπήρξε η πρόθεση ενίσχυσης σε ρούχα και βιβλία, επειδή γνωρίζουν την άσχημη κατάσταση της οικογένειας της 10χρονης.
Ταυτόχρονα, ενισχύονται οι «σκιές» γύρω από τον βίο της 33χρονης. Κι αυτό, καθώς γείτονές της, παρατηρούσαν συναναστροφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες. Μια αποκλειστική μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα το Mega είναι ενδεικτική.


«Ανίκανη για να κάνει κάτι μόνη της. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον» τόνισε άνθρωπος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Κάπως, έτσι, η εξίσωση γύρω από την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, με το ενδεχόμενο να έχει ευρύτερες προεκτάσεις πέραν των όσων έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.
 Πηγή : newsit

Διαφήμιση - Advertisement