Διαφήμιση - Advertisement
Ξάνθη: Στα “κόκκινα” η περιοχή για την έξαρση του κορονοϊού – 3 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο - Gkourou.com Ξάνθη: Στα “κόκκινα” η περιοχή για την έξαρση του κορονοϊού – 3 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο

Ξάνθη: Στα “κόκκινα” η περιοχή για την έξαρση του κορονοϊού – 3 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο


Διαφήμιση - Advertisement


Στα “κόκκινα” βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες – και όχι μόνο – στην Ξάνθη, μετά το μπαράζ κρουσμάτων κορονοϊού και τους 3 θανάτους την Τρίτη (16.06.2020)
Το τελευταίο θύμα ήταν ένας 67χρονος άνδρας που πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης το βράδυ της Τρίτης. Νωρίτερα, την ίδια μέρα είχε ανακοινωθεί ότι μια 82χρονη και μια 74χρονη από τον Εχίνο έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Ο 67χρονος νοσηλευόταν από τις 12 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ η 82χρονη από τις 11 Ιουνίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 15 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.148.
Η όλη κατάσταση έφερε.. μέτρα για την συγκεκριμένη περιοχή, υπό τον φόβο πιθανής “έκρηξης” των κρουσμάτων και των νεκρών από κορονοϊό.
newsit

Διαφήμιση - Advertisement