Διαφήμιση - Advertisement
Αρπαγή 10χρονης – Φοβάται λιντσάρισμα στις φυλακές η 33χρονη: «Μου λένε θα περάσεις καλά» - Gkourou.com Αρπαγή 10χρονης – Φοβάται λιντσάρισμα στις φυλακές η 33χρονη: «Μου λένε θα περάσεις καλά»

Αρπαγή 10χρονης – Φοβάται λιντσάρισμα στις φυλακές η 33χρονη: «Μου λένε θα περάσεις καλά»


Διαφήμιση - Advertisement


Η 33χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την Θεσσαλονική, φοβάται λιντσάρισμα στις φυλακές.

Γι΄ αυτό τον λόγο ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, κατέθεσε αίτημα για να μεταφερθεί στις γυναικείας φυλακές Κορυδαλλού, καθώς στη Θήβα υποστηρίζει ότι βρίσκονται κρατούμενες για βαριά ποινικά αδικήματα.
Όπως μετέδωσε o ANT1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η 33χρονη φέρεται να λέει: «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου: "Θα περάσεις καλά"».
Η 33χρονη εντός 24ώρου αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Θηβών.

Η 10χρονη περιέγραψε βιντεοκλήση της 33χρονης με άνδρα

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 10χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

Διαφήμιση - Advertisement