Διαφήμιση - Advertisement
Αλεξίου για Μαρινέλλα: «Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της » (Video) - Gkourou.com Αλεξίου για Μαρινέλλα: «Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της » (Video)

Αλεξίου για Μαρινέλλα: «Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της » (Video)


Διαφήμιση - Advertisement


Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την καριέρα της, αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή και την προσωπικότητά της ο ερχομός του παιδιού της.
“Πάρα πολλές φορές έχω αμφισβητήσει αυτό που κάνω, γιατί πάρα πολλές φορές έχω βάλει τον εαυτό μου να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο” αποκάλυψε, ενώ αναφερόμενη στη Μαρινέλλα, επισημαίνει: “Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της”!

Αναφερόμενη στην πρόθεσή της να ασχοληθεί με την υποκριτική κατά το παρελθόν, η Χάρις Αλεξίου απαντά ότι ο έρωτας και μετέπειτα η δημιουργία της οικογένειας ήταν αυτά που την απέτρεψαν από το να κάνει ακόμα ένα βήμα στην τέχνη, ενώ μιλώντας για το παιδί της, εξομολογείται ότι από τη στιγμή που έγινε μητέρα, θεωρεί υποχρέωσή της να είναι καλά και να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο μαζί του.
“Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση - Advertisement