Διαφήμιση - Advertisement
Κυλικειάρχες: «Οκτώ χιλιάδες οικογένειες δεν έχουμε μέλλον - Μας έχει ξεχάσει η Κεραμέως» (Video) - Gkourou.com Κυλικειάρχες: «Οκτώ χιλιάδες οικογένειες δεν έχουμε μέλλον - Μας έχει ξεχάσει η Κεραμέως» (Video)

Κυλικειάρχες: «Οκτώ χιλιάδες οικογένειες δεν έχουμε μέλλον - Μας έχει ξεχάσει η Κεραμέως» (Video)


Διαφήμιση - Advertisement


Απόγνωση για χιλιάδες επαγγελματίες των σχολικών κυλικείων που παραμένουν κλειστά την ώρα που έξω από τα σχολεία τα ντιλίβερι κάνουν «πάρτι».
«Δεν μπορεί να στοχοποιείς εμένα, να στοχοποιείς το σχολικό κυλικείο, να βγαίνει κακό το σχολικό κυλικείο απέναντι και στους γονείς ακόμη και τα παιδιά να πηγαίνουν να ψωνίζουν από απέναντι και να συνωστίζονται στα μαγαζιά ή να περιμένουν και να έρχονται από έξω μηχανάκια ή να πηγαίνει κάποιος άλλος με τον νταμπλά και τις τυρόπιτες και τα κουλούρια έξω από τα κάγκελα» τονίζει στο απογευματινό μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Φακούδης, πρόεδρος του Σωματείου Κυλικειαρχών Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Νομού Θεσσαλονίκης.

«Αυτό που ζητάμε εμείς είναι μια επαφή με την κα Κεραμέως η οποία μας έχει ξεχάσει, δεν ξέρω γιατί και που αποσκοπεί το όλο ζήτημα, το σκεπτικό της. Εδώ και πολύ καιρό φωνάζει και η ομοσπονδία και εμείς μια επαφή με την κα Κεραμέως να δούμε τι θα γίνει και ποια θα είναι η αυριανή η μέρα η δικιά μας» επισημαίνει αναζητώντας μιας επαφή με την υπουργό Παιδείας.«Οχτώ χιλιάδες οικογένειες, σχολικά κυλικεία σε όλη την Ελλάδα, και για τους περισσότερους είναι η μοναδική εργασία τους αυτή την στιγμή. Δεν έχουμε μέλλον, είμαστε έξι μήνες άνεργοι, αυτό μπορούν να το κατανοήσουν; Όπως πολλά άλλα επαγγέλματα βάλαμε και εμείς πλάτη αλλά από ένας σημείο και μετά πρέπει και η πολιτεία να κατανόηση κάποια πράγματα. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να μας δεχτεί , να μας ακούσει. Δεν ξέρουμε ούτε αν θα ανοίξουμε τον Σεπτέμβριο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φακούδης.

Διαφήμιση - Advertisement