Διαφήμιση - Advertisement
Κηφισιά: Συνωστισμός έξω από γνωστό μπαρ - Στην ουρά για... take away ποτά - ΦΩΤΟ - Gkourou.com Κηφισιά: Συνωστισμός έξω από γνωστό μπαρ - Στην ουρά για... take away ποτά - ΦΩΤΟ

Κηφισιά: Συνωστισμός έξω από γνωστό μπαρ - Στην ουρά για... take away ποτά - ΦΩΤΟ


Διαφήμιση - Advertisement


Συνωστισμός δημιουργήθηκε έξω από γνωστό μπαρ στην Κηφισιά την ώρα που οι συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων που ευνοούν τη μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού είναι συνεχείς. Το συγκεκριμένο μπαρ σέρβιρε take away ποτά με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα, όταν αυτό έγινε γνωστό, να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

Όσοι έπαιρναν μάλιστα τα ποτά τους (κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο ανά παρέες για να τα απολαύσουν. Ανάλογα περιστατικά παρατηρήθηκαν και στη συνοικία Παλαιών στον Βόλο ενώ την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε αυτοσχέδιο πάρτι στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπεριφορά των ιδιοκτητών του καταστήματος. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα "Κηφισιά- Διαφάνεια" στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καπάτσο, κόσμος πολύς ήταν μαζεμένος έξω από το μπαρ περιμένοντας να εξυπηρετηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος είχε απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην κάνουν ασυλλόγιστα πάρτυ και να κρατούν τις αποστάσεις, καθώς, όπως τονίζει, "δεν τηρούνταν πάντοτε οι αποστάσεις παρά τις διαρκείς και σχεδόν ολοήμερες επισημάνσεις της Δημοτικής Αστυνομίας".


enikos



Διαφήμιση - Advertisement