Διαφήμιση - Advertisement
Χαμός στο σπίτι του Masterchef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας: Έφυγε η κατσαρίδα - ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Χαμός στο σπίτι του Masterchef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας: Έφυγε η κατσαρίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στο σπίτι του Masterchef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας: Έφυγε η κατσαρίδα - ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement


Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στο σπίτι του Masterchef μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη. Συγκεκριμένα ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Τζον και ο Δημήτρης κράτησαν χαμηλούς τόνους ενώ η Μάρλεν, η Ντέμη και η Μαριάννα πανηγύριζαν που κατάφεραν να την διώξουν από το παιχνίδι.
«Έφυγε η κατσαρίδα» είπε η Μάρλεν απευθυνόμενη στον Διονύση και γελούσε μαζί με την Μαριάννα. «Μας φαίνεται απίστευτο ότι συνέβη αυτό, το ότι έφυγε η Κατερίνα. Είναι σαν την κατσαρίδα. Η κατσαρίδα επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες», είπε στην κάμερα του Masterchef η Μάρλεν.

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της Μάρλεν, όταν είπε ότι έφυγε η κατσαρίδα. Χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, όταν πριν δύο μέρες με κατηγόρησε ότι με την πλάκα που κάνω ότι σε ενοχλεί, και λες αυτά τώρα, νομίζω ότι δεν κολλάει με αυτό που έλεγες πριν δύο μέρες», τόνισε ο Τζον.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ. Είμαι χαρούμενος που πλέον αυτός ο ανταγωνιστής μου, που δημιουργούμε όλη την ώρα αυτήν την κόντρα και τους τσακωμούς δεν θα υπάρχει στο παιχνίδι και θα είμαι λίγο πιο χαλαρός. Από την άλλη έχω μία πίκρα για τον λόγο ότι η Κατερίνα το ήθελε πάρα πολύ αυτό που έκανε, δεν ήταν απλά μέσα στο παιχνίδι. Έφυγε χωρίς να φτάσε τον στόχο της», σημείωσε ο Γιώργος.
Μόλις ο Γιώργος διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει στους συμπαίκτες της η Κατερίνα, η Μάρλεν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Ο Εμπειρίκος είναι πιο κατανοητός», είπε στους συμπαίκτες της η Μάρλεν, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στην κάμερα: «Σχετικά με το γράμμα που έλεγε για την μπέσα, δεν κατάλαβα γι’ αυτό και είπα στο τέλος ότι πιο κατανοητός είναι ο Εμπειρίκος απ’ ότι το γράμμα της Κατερίνας».
«Δεν καταλαβαίνω γιατί μας μιλάει για μπέσα. Είμαστε όλοι ξεκάθαροι στις συμπεριφορές μας και πολύ ανοιχτοί. Δεν ξέρω για ποιον το γράφει, μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο», συμπλήρωσε η Ντέμη.
Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση - Advertisement