Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Ντέμης στην Κατερίνα - ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Ντέμης στην Κατερίνα - ΒΙΝΤΕΟ

MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Ντέμης στην Κατερίνα - ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement


Η Ντέμη Γεωργίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την πρώην συμπαίκτριά της στο MasterChef 4, Κατερίνα Λένη. Η vegan μαγείρισσα του διαγωνισμού μαγειρικής αναφέρθηκε επίσης και στα σχόλια της Κατερίνα για τα φυτικά σαλάμια.

«Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα τέτοιο. Ήταν μια άτυχη στιγμή που η Κατερίνα κάτι μπορεί να είδε λάθος ή να έφαγε εκείνη φυτικά σαλάμια. Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι το έκανε από κακία, ούτε ότι ήθελε να εκθέσει εμένα και το εστιατόριό μου. Έπαθα ένα σοκ αλλά τι να κάνουμε; Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας», είπε η Ντέμη.
«Το "κομμώτρια" είναι ένας τίτλος που μπορεί να είναι το επάγγελμά της. Δεν το είπα σε καμία περίπτωση άσχημα. Δεν το είπα για να νιώσει άσχημα. Απλά θεώρησα ότι σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό, εμείς βγήκαμε πιο πολύ να δείξουμε τη μαγειρική μας πορεία και ο Διονύσης με την Κατερίνα ήταν λίγο πιο ερασιτέχνες. Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα, ούτε να νιώσει η κοπέλα άσχημα, σε καμία περίπτωση. Αν την έχω στεναχωρήσει ζητάω συγγνώμη», ήταν τα λόγια της Ντέμης.

Διαφήμιση - Advertisement