Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef – Spoiler : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Gkourou.com MasterChef – Spoiler : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

MasterChef – Spoiler : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής


Διαφήμιση - Advertisement


Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef4 έχει αρχίσει και τα spoiler έχουν πάρει «φωτιά» . Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε η «λίστα» με τις αποχωρήσεις που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια, ενώ ήδη υπάρχουν πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η επόμενη που θα αποχωρήσει θα είναι η Μαριάννα και θα ακολουθήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Στη συνέχεια «αντίο» στο σπίτι του MasterChef θα πουν –κατά σειρά - ο Τζον, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία, η οποία θα καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα. Στον τελικό, θα μονομαχήσουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Πρωινό στον ΑΝΤ1 ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος φέρεται να έχει κερδίσει στις δύο πρώτες δοκιμασίες του ημιτελικού και να προηγείται με μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα, στην πρώτη δοκιμασία φτιάχνουν το αγαπημένο τους πιάτο, ενώ η δεύτερη δοκιμασία είναι "μενού αντιγραφής".
Σύμφωνα με την εκπομπή, επειδή λόγω κορονοϊού δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί ταξίδι στο εξωτερικό όπως είχε γίνει πέρυσι με τους φιναλίστ, υπήρχε η σκέψη στο κανάλι να γίνει μια τηλεψηφοφορία και το κοινό να αποφασίσει. Σκέφτηκαν όμως όσα είχαν γίνει στην αντίστοιχη διαδικασία για το GNTM και έκαναν πίσω, όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά. Από τη στιγμή που ο Σταύρος έχει κερδίσει τους δύο ημιτελικούς, φαντάζομαι πως ό,τι και να γίνει είναι ο νικητής, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Διαφήμιση - Advertisement