Διαφήμιση - Advertisement
Masterchef spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Τι αλλάζει από σήμερα - Gkourou.com Masterchef spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Τι αλλάζει από σήμερα

Masterchef spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Τι αλλάζει από σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement


Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο Masterchef. Αυτοί είναι οι παίκτες που απαρτίζουν την τελική τριάδα. Τι αλλάζει από σήμερα, Δευτέρα 18/05/2020.
Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο Masterchef, καθώς φέτος το παιχνίδι… παίζεται αλλιώς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της του TV Εθνος, την τελική τριάδα δεν βρίσκεται ούτε ο Μπέλλος, ούτε ο Γιώργος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην τριάδα φτάνει, εκτός από τον Σταύρο και τον Σταυρή, η Μαρία, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

Μένει, βέβαια, να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ στα επόμενα επεισόδια…
Έχουμε, όμως, και μία σημαντική αλλαγή από σήμερα, Δευτέρα 18/05/2020, καθώς τα επεισόδια θα προβάλλονται Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη!
Η Κατερίνα, που έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, μιλάει για τον Γιώργο, τον Μπέλλο και τη Μαρία. Ιδιαίτερα καυστική η Κατερίνα που έχει ήδη αποχωρήσει από το Masterchef για τον πρώην συμπαίκτη της, Γιώργο. Ο Γιώργος έχει στα χέρια του την “καυτή” όπως αποδεικνύεται κάρτα ασυλίας, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα την χρησιμοποιήσει για να αλλάξει τις ισορροπίες ή αν θα την κρατήσει για τον εαυτό του.
Η Κατερίνα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γιώργο είπε μεταξύ άλλων: «Ο Γιώργος θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να γίνει ήρωας», και στη συνέχεια προσπάθησε να αναλύσει τον σκοπό, όσο αφορά την χρήση της τελευταίας κάρτας ασυλίας.

Διαφήμιση - Advertisement