Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ellen DeGeneres - Πρώην συνεργάτης της σπάει τη σιωπή του - Gkourou.com Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ellen DeGeneres - Πρώην συνεργάτης της σπάει τη σιωπή του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Ellen DeGeneres - Πρώην συνεργάτης της σπάει τη σιωπή του


Διαφήμιση - Advertisement


Η Ellen DeGeneres είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο Χόλιγουντ. Το τελευταίο διάστημα όμως, έρχονται στο φως μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο κρύβεται ένα... τέρας. Σύμφωνα με έναν πρώην συνεργάτη της στην εκπομπή "Ellen DeGeneres Show" όλες οι ιστορίες που έχουν ακουστεί αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και την χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο αγενή άτομα στον τομέα της ψυχαγωγίας.
“Είναι πάντα καλή; Όχι. Με ενοχλεί που όλοι πιστεύουν ότι είναι γλυκιά και ένα καθαρό φως και καταφέρνει να γλιτώνει από όλα" τονίζει.

Λίγες ημέρες μετά το lockdown, η Ellen έκανε την εκπομπή από το σπίτι, με νέους συνεργάτες, αφήνοντας το προσωπικό που εργαζόταν στο πλευρό της στο σκοτάδι για το αν θα πληρωθούν. Ο πρώην σωματοφύλακας της έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της διάσημης παρουσιάστριας σε συνέντευξή του στο Fox News και περιέγραψε την εμπειρία ως "ταπεινωτική". Ο Tom Majercak είπε ότι τον προσέλαβαν για να προστατέψει την DeGeneres, τη μητέρα και τη σύζυγό της, τη βραδιά των 86ων βραβείων Όσκαρ, την οποία μάλιστα παρουσίαζε η DeGeneres. Ήταν σωματοφύλακάς της και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά. Ο Majercak ήταν "senior manager of operations" της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google. Όμως, ο Majercak λέει ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το "ιδανικό". "Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γειά" τονίζει. Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν "πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του", αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. "Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της". Ο Majercak αποκάλυψε στο Fox News ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι "Governors Ball", μόνο διάσημοι που είχε προεγκρίνει η DeGeneres μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της για να της μιλήσουν. Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.
"Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει" υπογράμμισε.
Πηγή: NY Post, FOX, News.com.au

Διαφήμιση - Advertisement