Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη: Άγριος τσακωμός νεαρών στην παραλία - Gkourou.com Θεσσαλονίκη: Άγριος τσακωμός νεαρών στην παραλία

Θεσσαλονίκη: Άγριος τσακωμός νεαρών στην παραλία


Διαφήμιση - Advertisement


Στα κρατητήρια με τα μαγιό κατέληξε παρέα επτά νεαρών λουόμενων ύστερα από συμπλοκή με άλλη παρέα σε παραλία της Επανομής στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αγοριών, 19 έως 20 ετών, μετέβη χθες το μεσημέρι για μπάνιο στην παραλία «Ποταμός», όπου φέρονται να πλησίασαν δύο κοπέλες και τις παρενόχλησαν, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες. Ακολούθησε διαπληκτισμός ενώ οι νεαρές γυναίκες φαίνεται πως ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα και φίλους τους που έφτασαν στο σημείο. Οι δυο παρέες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά κάποιοι νεαροί. Όταν το επεισόδιο έληξε τα μέλη της δεύτερης παρέας απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό. Ακολούθησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά συνελήφθησαν επτά νεαροί, στην πλειονότητά τους Έλληνες, όλοι μέλη της πρώτης παρέας.
Το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, φορώντας οι περισσότεροι μαγιό και σορτσάκια. Εκτός από σωματικές βλάβες η δικογραφία τούς καταλογίζει ότι έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων των ατόμων με τους οποίους συνεπλάκησαν. Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους και διέταξε παράλληλα να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το συμβάν και να αξιολογηθεί τότε η δικογραφία και οι πράξεις που τελέστηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση - Advertisement