Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία στην Κρήτη - Ξύπνησε η σύζυγος του νεκρού Γιάννη Κατσούνα - Gkourou.com Τραγωδία στην Κρήτη - Ξύπνησε η σύζυγος του νεκρού Γιάννη Κατσούνα

Τραγωδία στην Κρήτη - Ξύπνησε η σύζυγος του νεκρού Γιάννη Κατσούνα


Διαφήμιση - Advertisement


Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας της 30χρονης μητέρας που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στη Μεσαρά και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύζυγος της ενώ τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της.

Οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου προχώρησαν στη σταδιακή αφύπνιση της 30χρονης και σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστα Τερζάκη η 30χρονη έχει δική της αναπνοή ενώ αύριο αναμένεται να μπει χειρουργείο για το κάταγμα πηχεοκαρπικής.
Οι κρανιοεγκαφελικές κακώσεις που φέρει δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τους γιατρούς ενώ ήδη έχει χειρουργηθεί για το κάταγμα μηριαίου.
Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
Αναφορικά με τον 23χρονο τραυματία του ίδιου τροχαίου φέρει μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα, μικρή μετατραυματική παραχνοειδή αιμορραγία και αύριο θα αντιμετωπιστούν από τους ορθοπεδικούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου τα κατάγματα κάτω άκρων που φέρει.,
 cretapost.gr

Διαφήμιση - Advertisement