Διαφήμιση - Advertisement
«Κόβονται» δύο ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ – Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα - Gkourou.com «Κόβονται» δύο ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ – Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα

«Κόβονται» δύο ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ – Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα


Διαφήμιση - Advertisement


Η «αυλαία» πέφτει για τις δύο έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές που είχαν ως κύριο θέμα τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό.
Τα στελέχη του καναλιού θεωρούν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Reader.gr ότι το θέμα με τον κορωνοϊό έχει αρχίσει και «ξεφουσκώνει», αναφορικά με το ενδιαφέρον που δείχνει το κοινό, οπότε και αποφάσισαν να κόψουν τις δύο εκπομπές.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» στον ALPHA, κόβεται το «Newsroom» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Νίκο Υποφάντη. Η εκπομπή προβαλλόταν αρχικά αμέσως μετά τους «Αταίριαστους», ωστόσο από τη στιγμή που ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας μεταφέρθηκε στη βραδινή ζώνη.
Παράλληλα, το κοινό θα αποχαιρετίσει και το «Εξελίξεις LIVE», που παρουσίαζαν εναλλάξ ο Νίκος Στραβελάκης και η  Εύα Αντωνοπούλου, στην απογευματινή ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά θα «πάρει πίσω» το μισάωρο που είχε χάσει.

Διαφήμιση - Advertisement