Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση στην προανακριτική - Ύβρεις και σπρωξίματα μεταξύ βουλευτών - Gkourou.com Ένταση στην προανακριτική - Ύβρεις και σπρωξίματα μεταξύ βουλευτών

Ένταση στην προανακριτική - Ύβρεις και σπρωξίματα μεταξύ βουλευτών


Διαφήμιση - Advertisement




Άναψαν τα αίματα το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή και δεν έλειψε βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να πιαστούν στα χέρια κατά την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θερμόμετρο κτύπησε στα "κόκκινα", όταν ο κ. Πολάκης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη, τον οποίο χαρακτήρισε προβοκάτορα. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την αίθουσα την ώρα που κ. Κυρανάκης άρχισε να του φωνάζει «είσαι κότα λειράτη».
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο κ. Κυρανάκης να κατευθυνθεί προς το μέρος τους και σύμφωνα με αυτούς να φωνάξει: «Κι εσείς κότες είστε». Όσο περνούσαν τα λεπτά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ένταση ανέβαινε. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας σηκώθηκε από το έδρανο του και έσπρωξε τον κ. Κυρανάκη φωνάζοντας του: «Φύγε από εδώ ρε και μη φωνάζεις πάνω από τα κεφάλια μας».
Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο κ. Κυρανάκης αποχώρησε εκνευρισμένος, η συνεδρίαση όπως ήταν φυσικό διακόπηκε ενώ λίγη ώρα αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκιόλας ζήτησε συγγνώμη, πράγμα που έκανε και ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κυρανάκης ανακαλώντας όσα είπε.
Να σημειωθεί, πάντως, πως η ένταση αυτή δεν ήταν η μοναδική. Νωρίτερα υπήρξε έντονη αντιπαράθεση όταν στις ερωτήσεις του κ. Μπιάγκη από το ΚΙΝ.ΑΛ ο κ. Πολάκης αρνήθηκε ότι είχε πει πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να είναι φυλακή. Ο κ. Μπιάγκης αντέδρασε και κατέθεσε ηχητικό το οποίο υποστηρίζει ότι διαψεύδει τον κ. Πολάκη.
enikos

Διαφήμιση - Advertisement