Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η επιστροφή της σειράς - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η επιστροφή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η επιστροφή της σειράς


Διαφήμιση - Advertisement


Μετά από δύο μήνες και οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες. Και για πρώτη φορά μετά τη διακοπή λόγω της καραντίνας, είχαμε τη συνάντηση της σειράς του ΑΝΤ1 με το MasterChef 4. Και το ενδιαφέρον για το πώς εξελίχθηκε η «μάχη» αυτή για την τηλεθέαση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ποιο πρόγραμμα κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη και να αναδειχθεί νικητής στην prime time ζώνη;

Χθες, το ριάλιτι μαγειρικής - που όλο αυτό το διάστημα προβαλλόταν κανονικά, αφού είχαν γίνει τα περισσότερα γυρίσματα -  είχε επεισόδιο αποχώρησης (έφυγε από το παιχνίδι η Ντέμη Γεωργίου) κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έτσι, το MasterChef με ευκολία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στη ζώνη, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις τερμάτισε πρώτο με ποσοστό 40.3% στο δυναμικό κοινό και 32.1% στο σύνολο, ενώ έφτασε σε τέταρτο έως το 45.7%.
Οι Άγριες Μέλισσες, πάλι, στην επιστροφή τους φάνηκε πως δυσκολεύτηκαν κάπως. Στο δυναμικό κοινό έκαναν 19,4% και στο σύνολο 22,3%, ενώ έφτασαν έως το 25% τηλεθέαση.

Διαφήμιση - Advertisement