Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία στον Βόλο: Γιατρός πέθανε ξαφνικά εν ώρα εφημερίας - Gkourou.com Τραγωδία στον Βόλο: Γιατρός πέθανε ξαφνικά εν ώρα εφημερίας

Τραγωδία στον Βόλο: Γιατρός πέθανε ξαφνικά εν ώρα εφημερίας


Διαφήμιση - Advertisement


"Πάγωσε" τον ιατρικό κόσμο του Βόλου ο ξαφνικός θάνατος ενός 42χρονου συναδέλφου τους στη διάρκεια εφημερίας του "Αχιλλοπούλειου" νοσοκομείου όπου εργαζόταν. Χωρίς να έχει κλονισμένη υγεία ή να ταλαιπωρείται από κάποιο νόσημα, ο γιατρός που έκανε την ειδικότητά του ως αναισθησιολόγος , πήγε το πρωί στην δουλειά του και το μεσημέρι κλήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να εξετάσει ασθενή που χρειαζόταν διασωλήνωση. Ο 42χρονος γιατρός εξέτασε τον ασθενή και όταν κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα,γύρω στις 3.30 το απόγευμα, μια νοσηλεύτρια τον έπαιρνε τηλέφωνο για να παραστεί σε ένα νέο περιστατικό. Δεν απαντούσε στις κλήσεις της, εκείνη ανησύχησε και πήγε στο γραφείο του, όπου τον βρήκε νεκρό.
Ο 42χρονος γιατρός ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά. Η καταγωγή του ήταν από την Δράμα, διέμενε στη Νέα Ιωνία και σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε την ειδικότητά του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Διαφήμιση - Advertisement