Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη στον κόσμο της γαστρονομίας: Πέθανε γνωστός σεφ - Gkourou.com Θλίψη στον κόσμο της γαστρονομίας: Πέθανε γνωστός σεφ

Θλίψη στον κόσμο της γαστρονομίας: Πέθανε γνωστός σεφ


Διαφήμιση - Advertisement


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο της γαστρονομίας η είδηση του θανάτου του Ηρακλειώτη σεφ Γιάννη Ροδοκανάκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης με ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα στο Facebook εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος για τον αναπάντεχο χαμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Ιωάννη Ροδοκανάκη για τον αναπάντεχο χαμό του.
Ο Ιωάννης Ροδοκανάκης υπήρξε Chef στην εταιρεία Aldemar επί σειρά ετών. Αγαπητός με εξαίρετο ήθος, σωστός οικογενειάρχης με πάθος για τη μαγειρική τέχνη. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της μαγειρικής. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Η απώλεια αγαπητών συναδέλφων απροσδόκητα μας γεμίζει θλίψη. Στο χαμό συναδέλφων όπως του Γιάννη έχουμε την ηθική υποχρέωση να τιμούμε τη μνήμη τους. Αιωνία του η μνήμη".

Διαφήμιση - Advertisement