Παιδεραστής Ρεθύμνου: Η εισαγγελία προτείνει να επιστρέψει στη φυλακή

Παιδεραστής Ρεθύμνου: Η εισαγγελία προτείνει να επιστρέψει στη φυλακή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Την ανάκληση της αποφυλάκισης και την επιστροφή του 56χρονου, Νίκου Σειραγάκη, γνωστού ως "παιδεραστή του Ρεθύμνου", στη φυλακή πρότεινε η εισαγγελία Γρεβενών προς το δικαστικό συμβούλιο σύμφωνα με τον ALPHA.
Ο Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Σεργάκης όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης αποφυλακίστηκε. Με το βούλευμα αποφυλάκισης του επιβλήθηκαν περιοριστική όροι όπως να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα.
Κατά την εισαγγελική πρόταση ο Νίκος Σειραγάκης παραβίασε τον όρο της μόνιμης δηλωθείσας διαμονής του και για το λόγο αυτό προτείνεται η ανάκληση της υφ΄ όρων απόλυσής του και στην συνέχεια να εκτίσει την ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ