Διαφήμιση - Advertisement
Συνταγή για μαρινάδα για τις καλύτερες μπριζόλες που έχετε φάει ποτέ - Gkourou.com Συνταγή για μαρινάδα για τις καλύτερες μπριζόλες που έχετε φάει ποτέ

Συνταγή για μαρινάδα για τις καλύτερες μπριζόλες που έχετε φάει ποτέ


Διαφήμιση - Advertisement


Κυριακή σήμερα και αν αναζητάτε μια διαφορετική συνταγή για να μαγειρέψετε το κρέας σας, τις μπριζόλες σας, το κοτότπουλο, έχουμε μια σούπερ μαρινάδα, δοκιμασμένη, εξαιρετική, ίσως η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Η μαρινάδα δεν είναι κάτι δύσκολο, το αποδεικνύει η παρακάτω συνταγή. Η τόσο αυτή απλή διαδικασία, ωστόσο, γεμίζει με αρώματα το κρέας μας και ακόμη και αν επιλέξετε να το ψήσετε απλά στο φούρνο, το σίγουρο είναι ότι θα φάτε τις καλύτερες μπριζόλες που έχετε φτιάξει ποτέ.



Μαρινάρετε τις μπριζόλες (ή το κοτόπουλο) σας λοιπόν, ψήστε τις όπως επιθυμείτε (είχαμε δει πριν λίγο καιρό μια εξαιρετική συνταγή για να μαγειρεύουμε τις μπριζόλες με βάση τις συμβουλές του Γκόρντον Ράμσεϊ) φτιάξτε και πατάτες (ακολουθείστε τη συνταγή για πατάτες φούρνου και δεν θα χάσετε) και θα ετοιμάσετε ένα υπέροχο κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα, που μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο «μπριζόλες με πατάτες», θα είναι όμως τόσο διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες φορές που το έχετε φτιάξει.
Υλικά συνταγής για μαρινάδα

    1/3 φλιτζάνι σόγιας σως
    1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
    1/3 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
    1/4 φλιτζάνι σάλτσα Worcestershire
    1 1/2 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
    3 κουταλιές ξηρό βασιλικό
    1/2 κουταλάκι αποξηραμένες μαϊντανό
    1 κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής για μαρινάδα

    Εξαιρετικά απλή συνταγή, ξεκινήστε τοποθετώντας τη σάλτσα σόγιας, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τη σάλτσα Worcestershire, τη σκόνη σκόρδου, τον βασιλικό, το μαϊντανό και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ.
    Ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να αναμιχθεί καλά.
    Ρίξτε τη μαρινάδα πάνω από το κρέας σας. Βάλτε το σε ένα κλειστό μπολ και αφήστε το στο ψυγείο για όσο περισσότερο μπορείτε (ιδανικά 8 ώρες).
    Μαγειρέψτε το κρέας σας όπως επιθυμείτε.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement