Διαφήμιση - Advertisement
Μήνυση σε Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο-σάτιρα της Θείας Κοινωνίας - Gkourou.com Μήνυση σε Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο-σάτιρα της Θείας Κοινωνίας

Μήνυση σε Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα για το βίντεο-σάτιρα της Θείας Κοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement
 
 
Γνωστό site ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση στον Αντώνη Κανάκη και στους Ράδιο Αρβύλα για το χιουμοριστικό βίντεο με θέμα την Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό
Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνουν όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα», μετά από μήνυση εκκλησιαστικού site, αναφορικά με το βίντεο στο οποίο σατίριζαν τη Θεία Κοινωνία και τους πιστούς που αψηφούν τον κορονοϊό και κοινωνούν. Πιο συγκεκριμένα, η παρέα του Ράδιο Αρβύλα σατίρισαν τους πιστούς που πηγαίνουν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, ενώ είναι άρρωστοι, χωρίς να φοβούνται μην κολλήσουν.

Στο βίντεο, το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο YouTube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τους κοινωνεί κανονικά. Οταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά «ναι». Τρεις μέρες αργότερα ο Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» το Εκκλησία Online, κατέθεσε μήνυση στην τηλεοπτική παρέα, λόγω αυτού του βίντεο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο νομικός εκπρόσωπος του site, Ανδρέας Καραγιάννης είπε: «Κοροϊδεύουν τη Θεία Κοινωνία και τους πιστούς. Μια διακωμώδηση χυδαίας αισθητικής. Πρόκειται για ακραίας μορφής συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει. Εμείς θέλουμε να "πέσει" το βίντεο νόμιμα».

Διαφήμιση - Advertisement