Διαφήμιση - Advertisement
Κολωνάκι: Γνωστό μπαρ άνοιξε και προσέφερε ποτά στο χέρι - Συνελήφθησαν υπεύθυνος και ιδιοκτήτης - Gkourou.com Κολωνάκι: Γνωστό μπαρ άνοιξε και προσέφερε ποτά στο χέρι - Συνελήφθησαν υπεύθυνος και ιδιοκτήτης

Κολωνάκι: Γνωστό μπαρ άνοιξε και προσέφερε ποτά στο χέρι - Συνελήφθησαν υπεύθυνος και ιδιοκτήτης


Διαφήμιση - Advertisement


Πολύ γνωστό καφέ - μπαρ στο Κολωνάκι άνοιξε, παρά τις οδηγίες της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων που λήφθηκαν λόγω κορωνοϊού.
Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος του καφέ - μπαρ θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, όταν διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα ήταν ανοιχτό και άτομα με ποτά στα χέρια βρίσκονταν απ' έξω.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία το βράδυ της Τρίτης ότι έξω από το κατάστημα ήταν τουλάχιστον 15 άτομα με ποτό στο χέρι.
Όταν περιπολικό πήγε στο σημείο εντόπισε άτομα να κάθονται πάνω στα πεζούλια που υπάρχουν έξω από το μπαρ -το οποίο ήταν ανοιχτό-, κρατώντας ποτήρια με ποτό.
Αρχικά συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης.
Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
cnn

Διαφήμιση - Advertisement