Το «κατηγορώ» της μάνας Τοπαλούδη πριν από λίγο : Πέθανε στα χέρια τεράτων - Δεν με ικανοποιεί η απόφαση

Το «κατηγορώ» της μάνας Τοπαλούδη πριν από λίγο : Πέθανε στα χέρια τεράτων - Δεν με ικανοποιεί η απόφαση
Σε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα προχώρησε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στον εκπομπή «Εκτός Γραμμής».
Ένα ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στη Ρόδο και συγκλόνισε το πανελλήνιο, μια μητέρα που έθαψε το παιδί της το οποίο «έσβησε» βασανιστικά και μία ετυμηγορία που καταδικάζει τους δράστες αλλά δεν ικανοποιεί την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη, μέσα από ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, δίνει όρκο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα, όσον αφορά τους βιασμούς.
Η ίδια δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, που επέβαλε στους δύο κατηγορούμενους ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ακόμη 15 έτη φυλάκισης για τον βιασμό της, ενώ δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

«Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνου 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνι θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία,  μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φθάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το  σύστημα, ο ΠΚ,  ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές. Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, ‘ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους. Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας, που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρωμίλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστό δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων», ξεσπά η μητέρα της Ελένης που λέει ότι το παιδί της πέθανε στα χέρια «τεράτων» και συνεχίζει:
«Επιτέλους, οι μάνες και οι πατεράδες μην ενισχύουν το ‘εγώ’ και μην φτιάχνουν ψευτόμαγκες και βρωμίλους. Να δημιουργούν όμορφες ανθρώπινες ψυχές, αντράκια μπεσαλίδικα, όχι διπρόσωπα».
«Έμαθαν και οι Ροδίτες να κλείνουν ένοχα μυστικά. (…) Επιτέλους όσοις καλύπτουν τα εγκλήματα, τον βιασμό. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μην αποκαλούν παιδί τους την Ελένη. Δεν είναι κανενός τους. Να λείπουν τα κλάματα και ο οίκτος. Όταν μπορούσαν, κάλυπταν. Είναι συνένοχοι στο νησί. Στον ουρανό της Ρόδου πλανάται μια αδικοχαμένη ψυχούλα που φωνάζει στους Ροδίτες ‘γιατί το κάνατε αυτό;’ Πολλοί ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε», πρόσθεσε.
«Θα βγω μπροστά να πολεμήσουμε για το νομικό πλαίσιο», επανέλαβε.
«Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα σε αυτή τη χώρα που με προδίδει. Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα. Όλοι τους αγωνίζονται για την καρέκλα τους», τόνισε.
Η ίδια υποκλίνεται στην εισαγγελέα Αρ. Δόγκα, η οποία συγκλόνισε αλλά προκάλεσε και αρνητικές αντιδράσεις σε μερίδα δικηγόρων, με την αγόρευσή της στη δίκη Τοπαλούδη.
«Η κ. Αριστοτελεία της καρδιάς μας ξεπερνάει τις λέξεις και μας γεμίζει με ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. Εκανε χιλιάδες ερωτήσεις. Προσπαθούσε να βγάλει αλήθειες. (…) Εισαγγελέας, με κεφαλαία γράμματα. Υποκλίνομαι σε αυτή τη γυναίκα. Δεν τους άρεσε που ήταν γυναίκα;», τόνισε και πρόσθεσε:
«Η Ελλάδα πάντα προδίδει υψηλά άτομα γιατί δεν μπορεί να τους φθάσει στο ανάστημα γιατί είναι κοντοί στο ανάστημα αυτοί που τους κατηγορούν».
newpost