Διαφήμιση - Advertisement
“Σύννεφα” στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου - Gkourou.com “Σύννεφα” στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου

“Σύννεφα” στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου


Διαφήμιση - Advertisement


Μία αναπάντεχη κρίση έχει κλονίσει τον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου. Φαίνεται πως ο χρόνος κατάφερε να φθείρει τη σχέση του ζευγαριού, που εδώ και λίγες εβδομάδες ζει χωριστά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, 10 χρόνια έγγαμου βίου, βαδίζουν πλέον σε διαφορετικά μονοπάτια. Εδώ και λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει φύγει από το σπίτι, στην περιοχή του Χίλτον, και, σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοικιάσει ένα σπίτι στην οδό Αγίου Μελετίου, πολύ κοντά στην κατοικία της Τάνιας Τρύπη, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο “Κόκκινο Ποτάμι”.
Στο πατρικό του σπίτι, εκεί όπου έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια στην αγκαλιά της αγαπημένης του μητέρας Τζένης Καρέζη και του πατέρα του Κώστα Καζάκου, εξακολουθούν να μένουν η Ιωάννα Μαρτζούκου και ο 8χρονος Ιάσονας. Κανείς από τους δύο δεν έχει δημοσιοποιήσει τον χωρισμό τους, άλλωστε κοινή επιθυμία και πολιτική τους ήταν να διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή τους και να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας μόνο μέσω της δουλειάς τους.
Ο χρόνος θα δείξει αν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή αν πρόκειται για μία ανάπαυλα στον γάμο τους.
Πηγή: Realnews

Διαφήμιση - Advertisement