Διαφήμιση - Advertisement
Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Gkourou.com Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Διαφήμιση - Advertisement


Σε νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να προχωρήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που περιμένει προκειμένου να απευθυνθεί και πάλι στους πολίτες από το γραφείο του, είναι να του δοθεί το συνολικό απολογιστικό σημείωμα για την πορεία της πρώτης φάσης της μερικής αποκλιμάκωσης των περιορισμών τόσο σε επιδημιολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να οριστικοποιηθούν ακολούθως τα επόμενα βήματα και οι ημερομηνίες - ορόσημο για τις υπόλοιπες άρσεις. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να αλλάξει ένα μέρος από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι προς τα τέλη της εβδομάδας και σίγουρα εντός του Σαββατοκύριακου θα υπάρξουν αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και της ομάδας των λοιμωξιολόγων υπό τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να «κλειδώσει» η επιστροφή στην κανονικότητα έτσι τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται μετά το πέρας του πρώτου κύματος της πανδημίας. Όταν καταλήξουν θα βγει και ο πρωθυπουργός να ξαναμιλήσει στον ελληνικό λαό.

Διαφήμιση - Advertisement